Ervaren en gekwalificeerde beveiligers
Jarenlange ervaring

Evenementbeveiliging

De juiste beveiliging voor elk evenement. Dát is onze expertise. Wij slaan graag de handen met u ineen om voor uw kleine of grote evenement de juiste beveiliging te bieden. Dat doen we vanuit onze jarenlange expertise met deskundige oplossingen voor al uw veiligheidsvraagstukken. Voor, tijdens en na een evenement, zodat elke bezoeker zich fijn en veilig voelt. Op het gebied van evenementbeveiliging staan we veel typen organisaties bij. Wat kunnen we voor u betekenen?

Jarenlange expertise in evenementbeveiliging

Beveiliging van evenementen is een van de expertises van FS4 Security. Wij zijn al jarenlang een succesvol particulier beveiligingsbedrijf dat evenementen in heel Nederland mag beveiligen. Altijd op een manier die is afgestemd op uw evenement. Elk evenement is weer anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom denken wij mee over al uw vraagstukken op het gebied van evenementbeveiliging én zetten we er de juiste professionals op. Of het nu gaat om een congres in een ziekenhuis, een theatervoorstelling, een festival of een kleinschalig evenement.

Ook voor advies over de veiligheid bij uw evenement

Bij ons klopt u niet alleen aan voor het inhuren van een beveiliger. Wij geven u ook uitgebreid advies over een passende beveiligingsaanpak. FS4 Security is initiator en groot voorstander van een publiek-private aanpak en van samenwerking tijdens grootschalige publieksevenementen.

Onze Security Managers adviseren overheden en organisatoren over Crowd Management en Crowd Control. Zij zijn een rechterhand bij het opstellen van procedures tijdens evenementen, bijvoorbeeld voor:

 • veiligheidsplannen;
 • ontruimingsplannen;
 • calamiteitenplannen;
 • mobiliteitsplannen;
 • communicatieplannen.

Bij evenementen trekt de overheid duidelijk een grens tussen private en publieke belangen. FS4 Security vult daarentegen op een deskundige manier de noodzakelijke dienstverlening in. Publieksveiligheid of Crowd Management en Crowd Control is cruciaal om grootschalige evenementen te kunnen laten plaatsvinden. Daarom is het belangrijk voor organisatoren om regelgeving op het gebied van de openbare orde en veiligheid op elkaar af te stemmen. Daar zetten wij ons voor in.

Over FS4 Security

FS4 Security is een belangrijke speler in evenementbeveiliging. In heel Nederland worden wij ingezet voor de beveiliging van grote en kleine evenementen. Ons team bestaat uit een team van beveiligers met jarenlange nationale en internationale werkervaring  en een passende opleiding. Altijd de juiste professionals op de juiste opdracht zetten, is onze kracht. Daarbij leveren we kwaliteit, maatwerk en expertise voor uw beveiligingsklus. Dat doen we bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, in de entertainmentindustrie en voor de overheid.

Daarnaast schakelen bedrijven ons in voor onder andere persoonsbeveiliging, objectbeveiligingen en toezicht op het water.

Waarom kiezen voor FS4 Security?

Schakelt u FS4 Security in voor de beveiliging van uw evenement? Dan profiteert u van:

 • Zeer ervaren en gekwalificeerde beveiligers
 • Jarenlange (nationale en internationale) expertise in evenementbeveiliging
 • Altijd maatwerk voor een goede oplossing voor u
 • Zowel voor kleine als grote evenementen
 • Groot netwerk aan professionals
 • Ook voor trainingen en opleidingen
 • Ervaring met veel soorten events

Bekijk ons portfolio voor een aantal van onze opdrachtgevers.

Schakel ons in uw voor uw evenement

Zoekt u een deskundige partner voor de beveiliging van uw evenement? Wij horen graag van u. Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken of voor een offerte op maat.