Ervaren en gekwalificeerde beveiligers
Jarenlange ervaring

Portfolio

Met veel plezier kijken wij terug op een stukje FS4 Security-geschiedenis. We zijn blij met de vele mooie nationale en internationale opdrachten die we al hebben mogen oppakken. En we zijn er trots op. Door de jaren heen heeft ons team zich al vele keren met succes ingezet voor persoons-, object- en evenementenbeveiliging en voor toezicht op het water.

Wij streven ernaar elke opdracht efficiënt en met een duidelijke visie op te pakken. Bekijk hieronder een greep uit de opdrachten die wij – nationaal en internationaal – hebben voltooid.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Een greep van onze opdrachten

FS4 Security bij Vogelvrij Festival 2022.

Vogelvrij Festival 2022

In deze bizarre en hectische tijd, waaronder bij alle beveiligingsbedrijven, is het de kunst om stil te staan en te genieten van leuke en mooie evenementen waar je als beveiligingsorganisatie met trots op terug kan kijken. Voor ons is dat o.a. het Vogelvrij Festival. Met een fantastisch en enthousiast team beveiligers mochten wij voor het eerst dit evenement beveiligen. Bedankt Dave en Dave voor het vertrouwen.

Galapremière van de James Bond film

De galapremière van de James Bond film “No Time To Die” in Pathe Tuschinski. Wij zijn er enorm trots op dat wij de beveiliging weer mochten verzorgen van dit prachtige evenement! Beleef deze opdracht met ons mee in deze terugblik met dit keer onze beveiligers in de hoofdrol, je herkent ze aan de gouden strik!