Ervaren en gekwalificeerde beveiligers
Jarenlange ervaring

Professionele persoonsbeveiliger inschakelen

Als professionele persoonsbeveiliger zorgen wij voor de preventieve beveiliging van personen, privacy of welzijn. Bijvoorbeeld voor mensen die dit nodig hebben vanwege hun maatschappelijke functie of financiële draagkracht. Hierin is FS4 Security graag uw deskundige en integere partner. Een van onze persoonsbeveiligers treft alle nodige maatregelen om de veiligheid van de persoon en zijn naasten te waarborgen. Dit altijd met maatwerk. Zowel op tijdelijke als permanente basis.

Ruime ervaring als persoonsbeveiliger

FS4 Security heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van nationaal en internationaal bekende personen, bijvoorbeeld mensen die bekend zijn uit films, muziek en sport. Daarbij zijn wij werkzaam in drie segmenten: Corporate, Corps Diplomatique & Royalty en de entertainmentindustrie. Hierbij gaan we altijd volledig integer te werk. Juist door onze ruime ervaring weten we als geen ander dat in het vak van persoonsbeveiliger niets over het hoofd gezien mag worden.

We bieden bijvoorbeeld persoonsbeveiliging voor:

 • nationale en internationale artiesten
 • nationale en internationale acteurs
 • politici
 • topsporters
 • personen die preventieve beveiliging zoeken vanwege dreiging of conflictsituaties

Beveiliging van een persoon en zijn omgeving

Beveiliging van personen is altijd maatwerk. Soms is een persoonsbeveiliger nodig voor een enkel event of gebeurtenis, soms permanent voor de langere termijn. Wij denken graag mee hoe we u de best mogelijke beveiliging kunnen bieden. Onze zeer ervaren en gekwalificeerde beveiligers staan met plezier voor u klaar. Zij gaan op een integere manier te werk – altijd met één doel voor ogen: de persoon en zijn naasten de best mogelijke beveiliging bieden.

Onze beveiligers zijn gecertificeerd en beschikken over de juiste diploma’s. Zij zullen niet alleen op het moment zelf passende beveiliging bieden, maar kunnen ook vroegtijdig situaties inschatten om eventuele problemen te voorkomen. Bijvoorbeeld bij een persmoment, een evenement of een andere gebeurtenis. Dat doen we binnen en buiten kantooruren. Ook 24/7 beveiliging is geen probleem.

Ook voor tourbegeleiding

Specifiek hebben wij veel ervaring met het beveiligen van beroemdheden, zoals artiesten, filmsterren, bands, sporters en sportteams. Daarom kunnen we ook als geen ander een complete tour begeleiden. Daarbij organiseren wij alle begeleiding, beveiliging en transportzaken rond optredens en wedstrijden. In dat geval pakken wij bijvoorbeeld ook de chauffeursdiensten op, gaan we locaties voorverkennen en kunnen we de pers controleren en begeleiden. Verder verzorgen we de persoonsbegeleiding tijdens de tour en kunnen we de locatiebeveiliging aansturen.

Over FS4 Security

Al jarenlang is FS4 Security een begrip in persoonsbeveiliging. Wij hebben al veel mensen – nationaal en internationaal – passende beveiliging geboden. Denk aan filmsterren, artiesten, politici, topsporters en ook personen die behoefte hebben aan preventieve beveiliging. Daarbij is integriteit voor ons de grootste prioriteit. Vanuit onze expertise kunnen we personen en hun dierbaren een beveiligingsoplossing op maat bieden met altijd de juiste gecertificeerde beveiligers.

Door onze ruime ervaring in o.a. persoonsbeveiliging, evenementbeveiliging en objectbeveiliging kunnen we snel inspringen op een situatie en precies dat bieden wat u nodig heeft.

Waarom FS4 Security?

De voordelen van een persoonsbeveiliger van FS4 Security op een rij:

 • Zeer ervaren en gekwalificeerde beveiligers
 • Jarenlang (intern)nationale ervaring met de beveiliging van bekende mensen
 • Altijd een passend antwoord op uw beveiligingsvraagstuk
 • 100% integer en betrouwbaar
 • Voor tijdelijke en permanente beveiliging
 • 24/7 beveiliging mogelijk
 • Groot netwerk aan professionals

Bekijk ons portfolio voor een aantal van onze eerdere opdrachten als beveiligingsbedrijf.

Schakel uw persoonsbeveiliger in

Met onze persoonsbeveiliging staan we ook voor u graag klaar. Wilt u meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar onze oplossing voor uw vraagstuk? Bel of mail ons voor een kennismaking.