Ervaren en gekwalificeerde beveiligers
Jarenlange ervaring

Overige diensten

FS4 Security staat voor passende beveiliging voor elk vraagstuk. Dat doen we met evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en objectbeveiliging. Altijd met integriteit, kwaliteit en expertise hoog in het vaandel. Naast onze verschillende vormen van beveiliging, bieden wij ook overige diensten aan. Denk aan tourmanagement, brandwachten, advisering, mobiliteit en consultancy. Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Tourmanagement

Door onze jarenlange ervaring met specifiek de begeleiding van artiesten, filmsterren, muziek-bands, sporters en sportteams kunnen wij als geen ander een complete tour begeleiden. Daarbij organiseren wij alle begeleiding, beveiliging en transport rondom optredens en wedstrijden. Zo bent u volledig ontlast en weet u zeker dat alles goed en – vooral – veilig gebeurt.

Tourmanagement bestaat uit de volgende diensten:

 • chauffeursdiensten
 • de juiste auto of bus inhuren en beheren
 • (persoons)beveiliging
 • locaties vooraf verkennen
 • faciliteiten op de locatie controleren
 • logistieke faciliteiten aansturen
 • locatiebeveiliging aansturen
 • pers controleren en begeleiden

Brandwachten

FS4 Security  is een betrouwbare partner als het gaat om (brand)veiligheid in heel Nederland. Wij detacheren brandwachten – zowel incidenteel als op contractbasis. U kunt onze VCA-gecertificeerde en Rijksgediplomeerde brandwachten bijvoorbeeld inzetten tijdens een verbouwing, uitval van de brandmeldcentrale of bij een tekort aan vluchtwegen. FS4 Security levert tijdelijk brandweerpersoneel aan winkelcentra, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, tv-studio’s, theaters, bioscopen, evenementen, beurzen en bouwplaatsen en op last van de brandweer en/of bouw- en woningtoezicht.

Bij calamiteiten zal de brandwacht handelend optreden en helpen bij de ontruiming. Onze brandwachten zijn er zowel voor preventie als voor het oplossen van branden. Door onze flexibiliteit kunnen we snel reageren op uw aanvraag. Met kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop.

Advies over brandveiligheid

Ook zijn wij er voor advies over brandpreventie. Veiligheidseisen, onder andere voor brandpreventie, worden steeds strenger. Onze VCA-gecertificeerde brandwachten geven u deskundig advies over brandpreventie en veiligheid. Door hun jarenlange ervaring hebben onze brandweermedewerkers de juiste kennis in huis om al uw vraagstukken over brandveiligheid te beantwoorden.

Onze brandwachten verzorgen trainingen en opleidingen op het gebied van brandveiligheid en BHV. Ook organiseren we ontruimingsoefeningen op locatie en trainen we medewerkers in hoe zij kunnen omgaan met een dergelijke calamiteit en een ontruiming kunnen leiden.

Mobiliteitsplan maken

Elk grote of kleine evenement vraagt om een efficiënt mobiliteitsplan is maatwerk. Dat leidt het verkeer in goede banen en voorkomt ergernis voor bezoekers. Met onze unieke kennis op dit gebied kunnen wij u goed adviseren over de juiste aanpak. Dit doen onze verkeersspecialisten in samenspraak met de gemeente en politie.

Hiervoor beantwoorden we samen met u de volgende vragen:

 • Met welk vervoer kunnen bezoekers het evenement bereiken?
 • Is er voldoende parkeergelegenheid? Is deze betaald of onbetaald?
 • Zijn er voldoende borden om het evenement te vinden?
 • Maakt u gebruik van doorlaatkaarten of parkeerkaarten?
 • Gaat u verkeersregelaars en/of parkeerwachters inzetten?

Ook het uitvoeren van het plan kunt u aan ons uitbesteden. FS4 Services beschikt over een landelijk netwerk van gecertificeerde verkeersregelaars voor het regelen van het verkeer op de openbare weg. Daarnaast begeleiden onze parkeerwachters het parkeren op privé of afgesloten terreinen. Dit altijd op zo’n manier dat er zo min mogelijk verkeerstremming ontstaat.

Consultancy

Elk beveiligingsvraagstuk vraagt om een unieke oplossing die past. Of het nu gaat om een goed veiligheidsplan, de juiste vergunningen voor evenementbeveiliging of een passende vorm van objectbeveiliging – wij zijn er voor uw vraag. Op basis van onze jarenlange ervaring in beveiliging en veiligheid geven we u advies over de oplossing die past. Wij kijken met een professionele blik naar al uw vraagstukken rondom de veiligheid van uw bedrijf, organisatie, winkel of evenement.

Dit doen we op basis van uw wensen en met in het achterhoofd onze kennis over de veranderende waarden, normen en bedreigingen in de maatschappij.

Meer weten?

FS4 Security is er voor veiligheid en beveiliging. Ook voor uw organisatie. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.