Ervaren en gekwalificeerde beveiligers
Jarenlange ervaring

Recherche

Wordt er binnen uw bedrijf gestolen of verdwijnen er spullen? Twijfelt u aan de reden van afwezigheid van uw personeel? Heeft u uw twijfels over het verhaal van een kandidaat tijdens een selectieprocedure? Of bent u zakelijk benadeeld en vraagt u zich af wat de verhaalsmogelijkheden zijn bij uw opponent? Als ondernemer of particulier kunt u worden geconfronteerd met lastige vraagstukken. En dan? In al die situaties staat ons recherchebureau voor u klaar met kwalitatief onderzoek en deskundig advies over uw zaak.

Hoogwaardig onderzoek en jarenlange ervaring

Het recherchebureau van FS4 Security staat garant voor uitgebreid hoogwaardig onderzoek en advies. Onze particulier rechercheurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van o.a. bedrijfsonderzoek, verhaalsmogelijkheden, digitaal forensisch onderzoek, ID-fraude, screening van medewerkers en huurders, en informatiebeveiliging.

De aanpak van ons onderzoek is altijd maatwerk, want elke opdracht of zaak is uniek. Wij zetten er de juiste particulier rechercheurs op die op een integere en hoogwaardige manier het onderzoek voor u kunnen doen. Als recherchebureau werken wij in opdracht van het bedrijfsleven, particulieren, de advocatuur, de overheid en diverse andere organisaties.

Wat kan ons recherchebureau voor u betekenen?

Wij denken graag mee over de beste manier om u te helpen bij uw recherchevraag. Bij elke vraag weten wij er de juiste mensen op te zetten die op een daadkrachtige manier voor u aan de slag gaan. Ons recherchebureau kan onder meer de volgende typen onderzoek voor u oppakken:

 • pre-employment screening
 • onderzoek naar bedrijfsdiefstal
 • antecedentenonderzoek
 • onderzoek naar ziekteverzuim
 • onderzoek naar concurrentiebeding
 • onderzoek naar diefstal of verduistering
 • verhaalsmogelijkheid bepalen
 • cyber security
 • integriteitsonderzoek
 • “sweep” in risicovolle ruimten

Ook voor sweeps

Ook kan ons recherchebureau voor uw bedrijf een ‘sweep’ uitvoeren. Tijdens een sweep doen wij een grondige visuele controle en verrichten we met speciale apparatuur verschillende metingen. Dit doen we in de meest risicovolle ruimten, zoals in vergaderruimten en in de directiekantoren van uw bedrijfspand, maar ook in bedrijfsvoertuigen of op thuiswerklocaties. Zelfs uw privé-voertuig kunnen we checken op illegaal aangebrachte bakens. Zo bent u verzekerd van veiligheid.

Kwaliteit en certificering

Bij het recherchebureau van FS4 Security bent u zeker van uitstekende kwaliteit en integriteit. Wij hebben jarenlange ervaring in de beveiliging van personen, objecten en evenementen én in het verrichten van recherchewerk. FS4 Security is geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens en werkt onder de ministeriële goedkeuring POB1617. Bovendien werken wij uitsluitend met gediplomeerde particulier rechercheurs.

Over FS4 Security

Beveiliging en recherchewerk zijn al jarenlang de expertise van FS4 Security. Door ons uitgebreide netwerk van particulier rechercheurs met de juiste diploma’s en certificaten kunnen we ook op uw zaak de juiste rechercheur(s) zetten. In binnen- en buitenland. We doen op een integere en hoogwaardige manier onderzoek, uiteraard met oog voor uw veiligheid. Daarbij bent u zeker van gedegen onderzoek en goed advies.

We werken onder meer in de entertainmentbranche, in het bedrijfsleven en voor overheidsinstanties. Maar ook particulieren weten ons recherchebureau te vinden. Daarbij zorgen we voor kwaliteit, maatwerk en de juiste expertise.

Naast recherchewerk, schakelen bedrijven en particulieren ons in voor onder andere persoonsbeveiliging, objectbeveiliging en beveiliging bij evenementen.

Waarom FS4 Security?

FS4 Security voor bedrijven, particulieren en overheden een begrip in beveiliging en staat voor:

 • Zeer ervaren en gecertificeerde rechercheurs
 • Jarenlange (nationale en internationale) expertise in recherchewerk
 • Groot netwerk aan particulier rechercheurs
 • Hoogstaand recherchewerk (altijd op maat)
 • Ook een oplossing voor al uw veiligheidsvraagstukken
 • Integer, betrouwbaar en open communicatie

Schakel ons recherchebureau in

Bij welk vraagstuk kunt u de deskundigheid van ons recherchebureau goed gebruiken? Laat ons weten wat uw vraagstuk is. Onze particulier rechercheurs staan graag voor u klaar.

Laten we vrijblijvend kennismaken om te kijken hoe wij u kunnen helpen.