Ervaren en gekwalificeerde beveiligers
Jarenlange ervaring

Over FS4 Security Uw partner in particuliere beveiliging

FS4 Security is al jarenlang succesvol in particuliere beveiliging. Expert op het gebied van evenementbeveiliging, persoonsbeveiliging en objectbeveiliging. Uw veiligheid is onze missie. Voor elke beveiligingsvraag bieden wij de best passende oplossing. Of het nu gaat om de beveiliging van uw evenement, toezicht op het water , een mobiliteitsplan of een training voor uw medewerkers – FS4 Security is er voor u. Voor veiligheid op maat.

Missie

Ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt en dat uw bezoekers, klanten en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken – daar zorgen wij voor. Altijd met oog voor uw vraagstuk en situatie. En met één doel voor ogen: tevreden klanten en medewerkers.

Autoriteit in veiligheid

In de wereld van particuliere beveiliging en veiligheid is ons bedrijf goed bekend. Al jarenlang zijn wij voor veel organisaties een betrouwbare en integere partner op het gebied van veiligheid. Onze beveiligers hebben ieder jarenlange nationale en internationale ervaring met beveiliging in de publieke en private sector. Natuurlijk hebben ze daarvoor ook de juiste certificaten behaald en opleidingen gevolgd.

Uniek aan FS4 Security is dat wij dankzij onze ervaren en gekwalificeerde beveiligers ook trainingen en opleidingen kunnen verzorgen, en bovendien een management- en consultancyafdeling hebben. Zo kunnen we ook u zo goed mogelijk helpen.

Uw veiligheidsvraag, onze missie

Kwaliteit, maatwerk en expertise zijn onze krachten. Voor elke klus zetten wij de juiste expertise en capaciteit aan beveiligers in, zodat we passende en kwalitatieve beveiliging kunnen leveren. Geen enkel vraagstuk behandelen wij hetzelfde. Want elk evenement, object, persoon of situatie vraagt om een ander type beveiliging. Daarom staan wij voor oplossingen op maat. Voor verschillende sectoren leveren wij een passende oplossing. Voor het bedrijfsleven, de entertainmentindustrie en de overheid. En ook voor uw bedrijf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij FS4 Security dragen we graag bij aan de wereld van morgen. Om in te spelen op de veranderende wereld, bedenken wij steeds om nieuwe veiligheidsideeën voor nieuwe markten. Dat vraagt ook om nieuwe competenties, zodat de beveiligingsindustrie ook voor nieuwe mensen kansen biedt. Daar maken wij ons hard voor. Net als voor efficiëntere processen. Zo kunnen we blijven bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in deze dynamische markt.

FS4 Security kijkt bij alle bedrijfsbeslissingen naar de kansen voor mensen, naar de omgeving en naar haar bijdrage aan veiligheid in de maatschappij. Daarnaast ondersteunen we diverse goede doelen door belangeloos beveiliging te organiseren voor hen en door te sponsoren.

De voordelen van FS4 Security

Kiest u voor particuliere beveiliging van FS4 Security, dan kiest u voor optimale veiligheid van goede kwaliteit. Ook kiest u voor:

  • Zeer ervaren en gekwalificeerde beveiligers
  • Jarenlange (nationale en internationale) expertise in beveiliging
  • Altijd advies over een passende veiligheidsoplossing
  • Zowel voor permanente als tijdelijke beveiliging
  • Groot netwerk aan professionals
  • Ook voor trainingen en opleidingen
  • Integer, betrouwbaar en open communicatie

Een eerste kennismaking is bij ons altijd vrijblijvend. Neem gerust contact op.

FS4 Security inschakelen voor particuliere beveiliging?

FS4 Security staat voor beveiliging op maat. Ook voor uw vraag op het gebied van particuliere beveiliging staan wij graag klaar.

Laten we vrijblijvend kennismaken. Neem contact met ons op.